Info om Threading

Threading er en hårfjerningsmetode dateret flere hundrede år tilbage hovedsageligt med rødder i Mellemøsten og Asien. Oversat betyder threading "hårfjerning med tråd", som er nøjagtig, hvad det er.

 

Metoden kan anvendes til hårfjerning på hele kroppen, men bruges primært til hårfjerning i ansigtet - tråden jeg bruger i Element Copenhagen er en økologisk bomuldstråd importeret fra indien af den bedste kvalitet, udviklet til netop dette formål. 


På skånsom og effektiv vis fjernes selv de mindste hår. Specielt til retning af bryn er threading metoden uovertruffen i forhold til f.eks. voks og andre hårfjerningsmetoder benyttet hertil, da det med threading er muligt at få fat i de små dun omkring brynet. Dette danner en mere markeret ramme for ansigtet og giver et skarpere og mere clean look, hvad enten du er mand eller kvinde. 


I Element Copenhagen skal du ikke frygte for at træde ud af døren med alt for tynde bryn, der ikke passer til dit ansigt. I dialog med dig omkring dine ønsker og med professionel vejledning finder vi frem til den form og facon, der passer bedst til dit ansigt og dig som person. 

Copyright © Element Copenhagen by Stefan Tølbøll - All rights reserved

Info

Betingelser

Privatlivspolitik

Cookies

Afbudspolitik

Studierabat

Gavekort

Åbningstider

  • Facebook
  • Instagram