top of page

SPA behandlinger

Flyv afsted mod den syvende himmel

FLOWER LOGO BlueTRANS copy.png

Element Awakening Body Wrap er behandlingen til dig, der ønsker fornyet energi. Du vil blive eksfolieret med tørbørstning over hele kroppen efterfulgt af full body massage inkl. nakke. Dernæst påføres forfriskende lotion og kroppen pakkes stramt ind i lagner for at sætte gang i kroppens blodcirkulation.

De stramme lagner giver derudover en følelse af ro og tryghed i kroppen. Denne behandling vil give dig en fantastisk følelse af at være født på ny. 


Til massagen benyttes aroma terapi med æteriske olier, der er specielt udvalgt til denne behandling pga. deres opfriskende og opkvikkende egenskaber. 

Element Awakening Body Wrap

60 min

kr. 950,-

Detox Dream Body Treatment er behandlingen til dig, der gerne vil have en fantastisk detox af kroppen og have sat godt gang i blodomløbet på en beroligende og afslappende måde. Du vil blive eksfolieret med tørbørstning over hele kroppen efterfulgt af full body massage inkl. ansigt, nakke og fødder.

Under massagen anvendes lymfedrænage og mild cupping, hvor der benyttes en massageolie lavet på ingefær, som virker varmende og udrensende. Cupping er med til at dræne væske fra kroppen og sætte gang i blodcirkulationen.

Gennem hele behandlingen anvendes aroma terapi med forskellige æteriske olier, som skaber balance i krop og sind. Disse æteriske olier er specielt udvalgt pga. deres udrensende egenskaber.

Detox Dream

Body Treatment

75 min

kr. 1.100,-

Cloud 9 Infinity Body Treatment er behandlingen til dig, der ønsker den helt luksuriøse afslappende anti-ageing oplevelse. Med denne 85 minutters behandling peeles hele kroppen med tørbørstning, hvorefter du får en full body massage, som er inkl. massage af fødder, nakke, decolleté, ansigt og hovedbund. Kropsmassagen udføres med en guld massage gel indeholdende jojoba- og olivenolie og kaviar ekstrakt – ingredienser, der hver især er rige på aminosyrer, vitamin A, B, D og E, og som virker antibakterielle, anti-ageing, fremmer cellefornyelsen og er utroligt fugtgivende. Fødderne får også en ordentlig tur i denne behandling, hvor de eksfolieres og masseres. 


Til massagen benyttes aroma terapi med æteriske olier, der er specielt udvalgt til denne behandling pga. deres beroligende og opstrammende egenskaber. 

Cloud 9 Infinity

Body Treatment

85 min

kr. 1.300,-

Tips

Kom i god tid og nyd en kop urtete, så din krop kan nå at komme ned i gear, inden du flyver afsted mod den syvende himmel.

 

Jeg anbefaler derudover, at du kommer iført afslappende tøj, og at du ikke lægger for mange planer i byen efterfølgende, så du kan blive ved med at føle dig afslappet dagen igennem.

bottom of page