Stimulerer hudens naturlige kollagenproduktion

 

 


Reducerer fine linjer og rynker, og giver huden et fyldigt løft samt et foryngende udseende 

 

 


Tilfører huden glød og vitalitet 

 

 


Synligt resultat KUN 20 min efter behandling

Behandlingen med fokus på reduktion af rynker og linjer, samt tilførsel af fugt og vitalitet. Anvendte ingredienser og råmaterialer har en dokumenteret anti-ageing effekt og er sammensat på baggrund af grundig forskning og kliniske forsøg for at skabe et produkt af aller højeste kvalitet for et markant synligt resultat. Af anti-ageing komponenter kan nævnes hyaluronsyre (naturligt forekommende i huden), som binder fugten til huden, og retinyl (A-vitamin), der stimulerer cellefornyelsen.  

 

Ved hjælp af ilt under tryk med en 90% oxygen koncentration masseres de aktive og nærende ingredienser ned i bunden af det dybere hudlag "dermis", hvorved aldringstegn for alvor modvirkes og reduceres. Denne høje oxygenkoncentration aktiverer komponenterne i serummet og effektiviserer deres anti-ageing effekt, hvilket medfører, at der allerede 20 minutter efter behandlingen kan ses en tydelig reduktion af fine linjer og rynker samt en forbedring af hudens elasticitet. 


Oxygenbehandlingen fra DermaOXY er en effektiv og sikker dansk udviklet behandling for en synligt sundere og ungdommelig hud helt uden brug injektioner og kirurgi. 

Info om Oxygenbehandling

En dansk udviklet anti-age behandling

Copyright © Element Copenhagen by Stefan Tølbøll - All rights reserved

Info

Betingelser

Privatlivspolitik

Cookies

Afbudspolitik

Studierabat

Gavekort

Åbningstider

  • Facebook
  • Instagram