top of page

Cupping

Mod cellulite og dybe spændinger

FLOWER LOGO BlueTRANS copy.png
Element_Copenhagen_body_treatment_Stefan

Ryg behandling

25 min

Massage af ryggen vha. vakuum (Cupping) med det formål at løsne op for dybe spændinger. 

kr. 550,-

Cellulite behandling

25 min

Behandling som effektivt kan reducere

den uønskede appelsinhud på baller og lår ved at massere området vha.

vakuum (Cupping).

kr. 550,-

Cellulite kurforløb

10 behandlinger

10 behandlinger med et interval på 1-2 gange om ugen alt efter, hvor sensitiv huden er efter behandling. Det er i starten normalt at få lidt blå mærker efter behandling, men de fortager sig efter nogle dage.

kr. 5.000,-

Løser op for dybe spændinger

 

 

Reducerer appelsinhud

 

 


Øger blodcirkulationen

 

 

Fremmer følelsen af velvære

BENEFITS

Info om Cupping

Til kamp mod appelsinhud

 

Cellulite (appelsinhud) kommer pga. dårlig blodcirkulation, hvilket fører til at bindevævsfibre, som holder på fedtcellerne, ikke får nok næring og ilt. Herved begynder bindevævsfibrene at blive stive og krymper lidt sammen. Det er det, man kan se, når det ”buler” en smule i hudoverfladen.

 

Der findes mange behandlinger og cremer imod cellulite, men cupping er en af de mest virksomme og kan ofte mærkes efter bare 1. gang. Dog tager det som regel op til 5 behandlinger, før man også kan se en virkning, og alt efter hvor slemt det er, og om man bruger en anti-cellulite creme til at fremme processen, så tager det alt fra 10-20 behandlinger før, man er i mål. Jeg anbefaler, at man får behandling 1-2 gange om ugen indtil man har opnået det ønskede resultat. Derefter kan celluliten holdes i skak med 1 behandling om måneden alt efter, hvor slemt det er.

 

Alt i alt kræver det altså en intens indsats, hvis man ønsker at komme til bunds i sin cellulite, og her vil jeg hellere være ærlig omkring, hvad du kan forvente, så du ikke gør dig forhåbninger om, at celluliten er væk efter 1-2 behandlinger. Det er ligesom alt andet i livet – vil man se resultater, så skal man yde en indsats.

 

Cupping er en ældgammel kinesisk behandlingsmetode dateret 5000 år tilbage, hvor metoden er brugt til mange forskellige formål. Cupping foregår ved hjælp af vakuum, som dannes imellem huden og kopperne, hvilket gør det nemmere at nå dybt ned, hvor det kan være vanskeligt at komme til med almindelig massage.

 

Koppen masseres henover huden, hvorved huden løftes og blodgennemstrømningen øges. Dette bevirker, at de stive bindevævsfibre, som holder på fedtcellerne, bliver løsnet og retter sig mere og mere ud for hver behandling. Derudover afhjælper det også affaldsstoffer og toxiner i huden, da de drænes og udskilles igennem lymfesystemet.

 

Behandlingen kan sagtens mærkes, da bindevævet er forbundet med nerver og blodkar. Dog tilpasses behandlingen efter ens smertetærskel, så man oplever så lidt ubehag som muligt. Det kan de første gange efterlade blå mærker, da det er en dybdegående behandling, men disse vil fortage sig efter nogle dage.

bottom of page