Kurforløb

Vælg med fordel et kurforløb på 3 behandlinger af hele ansigtet med enten medicinsk dermaroller eller eDermastamp for maksimalt resultat og reduceret pris.

 

Hér anbefaler jeg, at der går 6-8 uger mellem behandlingerne.

3 behandlinger

kr. 7.500,-

Spar op til kr. 2.100,-

Udviklet af Dermaroller Original

Dybdegående nålebehandling af hele eller dele af ansigtet, hvor ultratynde nåle penetrerer huden i pulserende bevægelser 50-100 gange pr. sekund. Det kan lyde voldsomt, men da jeg anvender lokalbedøvende creme, mærker du kun en svag prikken. 


De dybdegående nåle stimulerer cellefornyelsen og booster produktionen af nyt kollagen og elastin i huden. Det sker ved, at huden registrerer den "skade", der sker, hvorfor den hurtigt må rette op på det.

 

Denne stimulering af hudens regenererende egenskaber gør det muligt effektivt at reducere specielt akne ar og rynker. Microneedling er derudover også meget effektivt til at behandle hyperpigmentering (solskader), andet arvæv, rygerhud og strækmærker. 


Før Microneedling anbefaler jeg, at du bruger Dermaroller i din hjemmepleje sammen med de tilhørende fugtmasker 2 gange om ugen i 4 uger før behandlingen for maksimalt resultat.

 

Som startskud kan du med fordel vælge behandlingen Element Rejuvenate, hvor du får Dermarolleren med dig hjem efterfølgende. 


Herved er din hud mere forberedt og modtagelig for forbedringer som følge af den mere dybdegående behandling med Microneedling, hvorved du opnår et bedre resultat.

Info om

Microneedling

Copyright © Element Copenhagen by Stefan Tølbøll - All rights reserved

Info

Betingelser

Privatlivspolitik

Cookies

Afbudspolitik

Studierabat

Gavekort

Åbningstider

  • Facebook
  • Instagram